Samezhenshina 7 dodelijke fouten in bed

Misschien is het lezen van dit bericht de moeite waard om met je vinger te buigen elke keer dat je een fout krijgt.

Als gevolg — 4 van de 6 of meer, je zou serieus moeten denken: wat doe je in bed, waarom doe je het en wil je niet stoppen!

Ja, we hebben een enquête uitgevoerd en hier bent u de mening van vijfentwintig vrouwen van 18 tot 50 jaar.

Tong in de oren

Gemakkelijke kus in het oor — Mooi. Zachte tong — Verrukkelijk. Aaaa! Waarom bederf je daar? Over natuurlijk over sporen, maar fans geven speeksel uit tijdens het kussen in het oor. Metgezellen: de oren hebben geen vet nodig, dit is de eerste. Ten tweede begint het natte oor onmiddellijk te bevriezen, wat kan leiden tot otitis en kan leiden tot encefalitis. En alles, omdat een man graag een natte tong in zijn oren is.

ACROBATIEK

We respecteren enthousiasme en verbeelding. Maar met reserveringen. Als u zorgvuldig drukt, probeer het plotseling «brug» of iets anders, het is vreselijk vervelend. Dus ik wil vragen: «En nu yoga -tijd?». Mannen, buig vrouwen niet! Als je plotseling een interessant idee hebt om het plezier te maximaliseren, is het beter om haar met een vrouw te bespreken, en niet zonder een poging om een ​​hiel op je hoofd te gooien.

Partij-

Heroïsche partizanen die zwijgen in het gezicht van de vijand, er goed uitzien in de bioscoop en ongetwijfeld een pionier kunnen nemen, maar op deze manier is hij niet erg belangrijk in bed. Eindelijk partner — Zonder excommunicatie. Zie het plezier van iemand anders — Kaif is niet minder dan het plezier van onszelf voelen. Strikt stil in bed, je probeert je vrouw.

Hoorspel

Laat de tepels zowel mannen als vrouwen zijn, maar om de een of andere reden proberen mannen niet al die sluwe trucs die zijn gemaakt met vrouwelijke wratten. Anders zouden ze begrijpen hoe onaangenaam, dan draaiden de tepels zich om. Als een man borsten ziet, maakt hij een DJ wakker! Soms bijt hij ze — Hij maakte ook een innerlijk kind wakker. En hoe de potentie bij mannen te verhogen effectieve manieren om dit alles is vreselijk onaangenaam.

Langer, nog langer

Ooit was ik zeer verrast, ik heb geleerd dat voor de uitbreiding, hmm, de daad van mannen allerlei onaangename dingen biedt — Tetraëder, spinnen, allerlei soorten schoenen (mijn vriendin hoorde op de een of andere manier een stille fluistering «Duff-ratten, duff-ratten, duff-ratten…» tijdens seks). Het is echt verrast — Waarom agressief seks uitbreiden? Als u het lange tijd selecteert, betekent dit niet dat u afkoelt. Dubbelzijdig «Duidelijk» Naast drugsverslaving.

Cumeren?

Britse wetenschappers hebben nog niet onderzocht waarom deze vraag zo vreemd is, maar ze doen het zeker. Het lijkt erop dat alle kamagra nl hekken en al in alle tijdschriften zijn geschreven «Doe dit niet» — Toch wil je deze vraag niet stellen.

Dit is triviaal

Wat strekt zich nu uit om je hand te schrijven. En je hebt gelijk. Maar je weet waarom ik al deze postzegels heb verzameld? Om twee redenen: vooral de meisjes herinnerden het zich echt zo vaak en fataal vervelend, en ten tweede…

Laat mannen niet toegeven dat ze in bed liggen als een natuurboek. Maar in een van de berichten van de mannelijke persoon werd onmiddellijk ernstig gevraagd «Schrijf precies wat we doen in seks!». Dus hier.

Als je ouder bent dan 23 jaar oud, maar ik hoop serieus dat je uitputtende instructies krijgt over hoe je omgaat met je vrouw, dan — Jij bent hopeloos.