Formulieren

Deze formulieren zijn op dit moment beschikbaar

Inschrijving

Om u bij ons in te schrijven willen wij graag een aantal dingen van u weten. Dat zijn om te beginnen enkele administratieve vragen, die u vindt op ons inschrijf-formulier. Uw nieuwe huisarts vindt het ook prettig om kort kennis met u te maken op het spreekuur. Als u daar geen prijs op stelt is dat overigens niet verplicht.

Heeft u al een huisarts in Etten-Leur? Dan stellen we een kennismaking, voorafgaand aan inschrijven, nadrukkelijk op prijs.

Wilt u zich inschrijven? Met dit formulier kunt u zich inschrijven bij onze praktijk. Maakt u ook direct kopieën van uw identiteitsbewijs(en) en verzekeringspas(sen)? Daarnaast ontvangen we graag (bij of na inschrijving) ook van elke ingeschreven persoon medische informatie. Wilt u daarvoor per persoon dit formulier invullen?

Uitschrijven

Met dit formulier kunt u ons laten weten dat u zich bij een andere huisarts inschrijft en dat u ons toestemming geeft  om uw dossier(s) door te sturen naar deze nieuwe huisarts

Reisadvisering & Reisvaccinaties

U kunt op onze praktijk terecht voor advies met betrekking tot uw vakantie. Klik hier voor meer informatie over onze reisadvisering.

Blaasontsteking

Klachten van blaasontsteking zijn: pijn bij het plassen, vaker kleine beetjes plassen, pijn in uw rug of onderbuik.
U kunt de ochtendurine na laten kijken bij de assistente (gebruikt u dan dit formulier). Vang bij voorkeur de ochtendurine op. Gebruik een schoon potje dat u goed kunt afsluiten. Deze potjes zijn gratis bij de huisartsenpraktijk af te halen. Bewaar het potje urine in de koelkast of geef het binnen 2 uur af.