Verbouwing 2017-2018

Vanaf half december 2017 gaat de praktijk verbouwen en uitbreiden. Er zullen spreekkamers bijkomen, maar ook meer ruimte voor overleg met bijvoorbeeld de wijkverpleging, de thuiszorg en de gemeente.

Helaas zal de verbouwing af en toe overlast geven, maar we hopen op uw begrip en geduld. Als alles volgens planning verloopt, dan is in mei 2018 de verbouwing klaar en zal huisartsenpraktijk Markt klaar zijn voor de toekomst.

Nieuws over de verbouwing

 • Asbest verwijderd, verdere sloop begonnen 8 januari 2018

  Al het asbest is gecertificeerd en gecontroleerd verwijderd. De verdere sloop is nu begonnen. Over 3 weken kan de nieuwbouw gaan beginnen, zo is de verwachting.


 • Sloop nu echt begonnen. 2 januari 2018

  Vanaf vandaag is de sloop echt begonnen. Eerst zal al het asbest door een gespecialiseerd bedrijf worden verwijderd. Dan kan de verdere sloop plaatsvinden.


 • Week 2: voorbereidingen 20 december 2017

  Voordat de schuur gesloopt kan worden, moet het dak, waarin asbest zit, verwijderd worden. Dat moet uiteraard voorzichtig gebeuren, waarvoor nu voorbereidingen worden getroffen.


 • Eerste activiteit 14 december 2017

  Na ongeveer 2 jaar voorbereiding was het zo ver. Maandag 11 december werd begonnen met de voorbereiding voor de sloop van de oude schuur achter de praktijk. Helaas begon het ongeveer aansluitend te sneeuwen waardoor verder werken onmogelijk werd. 18 december wordt verder gegaan met de sloop.